+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 19 вересня 2024

«Спортивна молодь – здорова нація»: похід до Білогрудівського лісу студентів факультету

На факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відбувся традиційний похід до Білогрудівського лісу, присвячений XV Дню здоров’я. Захід пройшов під гаслом «Спортивна молодь – здорова нація» та зібрав як студентів, так і викладачів.

Подія розпочалася з урочистої частини, де студенти кожної спеціальності пройшли стройовим маршем під патріотичну пісню. Далі на них чекали спортивні естафети, під час яких вони демонстрували злагоджену командну роботу. Також студенти підготували власні творчі номери, які викликали жваві емоції як серед учасників, так і серед глядачів.

Серед почесних гостей заходу були присутні представники керівництва факультету, зокрема декан Юрій ЦИМБАЛЮК, який відзначив високий рівень підготовки студентів. Він вручив грамоти найактивнішим учасникам у різних номінаціях, відзначивши їхній внесок у розвиток спортивної молоді та побажав усім гарного відпочинку.

Важливою складовою заходу стала ініціатива Ради студентського самоврядування факультету, а саме благодійна акція «Франка на фронт». Під час акції студенти та викладачі пожертвували кошти, за які буде придбано матеріали для плетіння маскувальних сіток для українських захисників.

Після офіційної частини учасники перейшли до відпочинку. Студенти готували страви на природі, грали у спортивні ігри, спілкувалися та активно проводили час разом. Для першокурсників цей захід став особливо пам’ятним, адже для них це був перший досвід участі у таких подіях.

День здоров'я залишив у всіх яскраві та позитивні враження. Захід вкотре нагадав, що активний спосіб життя та здоров'я є основою для сильної та процвітаючої нації.

 

Анастасія ОСИЧКА, студентка 11-ф групи

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС