+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 20 вересня 2021

Святкування факультетом економіки і підприємництва ХІ Дня здоров’я

Кожного року на початку чергового навчального року факультет економіки і підприємництва дружнім загалом відзначає День здоров’я. Цей захід є невід’ємною традицією нашої факультетської родини та передається від покоління до покоління, реалізовуючи в дійсності гасло «Спортивна молодь – здорова нація!».

Традиційний ХІ День здоров’я розпочався з вітальних слів нашого декана – доктора економічних наук, професора Юлії Нестерчук та маршу команд студентів-першокурсників.

Заповзятливість до спорту та любов до активностей студенти надалі реалізовували у дусі здорового суперництва під час командних змагань: естафети, футболу, волейболу й інших рухливих ігр. Учасниками протиборств стали студенти усіх академічних груп! Окремий захват загалу викликала демонстрація талантів та інших творчих умінь, приготування їжі на вогні та весела музика, під яку підтанцьовували усі без виключення!

Кожна з команд показала високий рівень підготовки, свій запал і жагу до здорового способу життя, а також неабиякі творчі здібності. Тому, по закінченню змагань та прояву талантів, найкращі студенти, які проявили згуртованість і самовіддачу, мали змогу отримати від Юлії Олександрівни грамоту та невеликі призи.

Цим заходом, який проходить вже водинадцяте, ми хотіли показати, що молодь може провести круто та весело час навіть просто граючи у м’яча, спілкуючись з іншими студентами, а що головніше – заводячи нові знайомства! Тому, молодь, усіх з Днем здоров’я, і не забувайте: «Спортивна молодь-здорова нація».

  

Олександра Черемісіна, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва