+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 23 квітня 2021

Традиційна студентська наукова конференція на факультеті економіки і підприємництва

22 квітня 2021 року на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва була організована та проведена Всеукраїнська студентська наукова конференція. Цього року захід було приурочено 150-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі бджільництва Іполіта Івановича Корабльова.

Відповідно до програми конференції, на факультеті економіки і підприємництва працювало 6 секцій: економіки; фінансів, банківської справи та страхування; обліку і оподаткування; підприємництва, торгівлі та біржової діяльності; маркетингу й інформаційних технологій.

Цьогоріч студентська наукова конференція була проведена в дистанційному режимі, і, як виявилося, студенти та викладачі цілком готові до таких викликів.

Результатом спільної праці стало число учасників, які висловили бажання опублікувати власні тези та безпосередньо взяти участь у їх обговоренні. Як завжди, студенти факультету економіки і підприємництва стали одними з найактивніших, підготувавши 108 тез доповідей.

Секційні засідання пройшли на високому науково-теоретичному рівні, в дусі дискусій з поміркованою полемікою й активним зацікавленням всіх присутніх.

Проведення конференції стало чудовою нагодою для студентів зібратися разом, поділитися науковими здобутками, вивчити досвід й обмінятися думками стосовно вирішення сучасних викликів і проблем.

 

Юлія Улянич, заступник декана факультету економіки і підприємництва з наукової роботи