+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 22 травня 2024

Третій день тижня “Spring Challenge” - “День сім’ї: пригоди та згуртованість”

На факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва пройшов третій день тижня "Spring Challenge", який відзначили заходом “День сім’ї: пригоди та згуртованість”, що був приурочений до Міжнародного дня сім'ї.

Цього разу студенти та викладачі вирушили у захоплюючий похід до Білогрудівського лісу, де на них чекали цікаві ігри та приємний відпочинок.

Рада студентського самоврядування підготувала особливий сюрприз для всіх учасників – захоплюючу танцювальну виставу, що стала чудовим початком заходу. По закінченню виступу всі учасники зробили спільне фото на згадку про цей чудовий день. На заході також здійснювався збір коштів на потреби Збройних сил України. Учасники активно долучилися до цієї благодійної справи, демонструючи свою солідарність та підтримку нашим захисникам.

Після офіційної частини студенти насолоджувалися різноманітними активностями й іграми на свіжому повітрі. Дружня атмосфера, сміх та радість заповнили весь день. Усі мали можливість відпочити, поспілкуватися з друзями та насолодитися природою.

Третій день тижня "Spring Challenge" пройшов дуже вдало. Студенти та викладачі факультету отримали можливість не лише відпочити та набратися сил, а й зміцнити свої відносини один з одним. Тож нехай приємні враження та спогади зберігаються у серцях кожного учасника, надихаючи їх до нових звершень і спільних досягнень, а кожен наступний день буде сповнений позитивом та підтримкою!

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС