+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 25 вересня 2023

Український кінематограф очима студентів факультету економіки і підприємництва

19 вересня рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва за ініціативи Молодіжної Ради міста Умань відвідали  освітньо-культурний захід під назвою «Український кінематограф: погляд молоді».

Студенти та молодь міста в цей день мали змогу подивитися і обговорити фільм за мотивами книги Івана Багряного «Тигролови».

Своїми враженнями від фільму поділився Ярослав ТОВСТЮК: «Головний герой Андрій Чумак, на мою думку, відображає всю любов до своєї країни. Фільм знятий доволі якісно, як для свого часу, є декілька незрозумілих ситуацій, котрі можна пробачити, спихуючи це на досвід кінорежисерів.

Сюжет – яскравий, запам’яталися такі моменти: як Андрій врятував Наталку від ведмедя; догляд за Андрієм; зустріч з сім’єю Морозових; втеча.

Якщо говорити коротко, фільм відображає сутність людини, яка втратила все і вкоює вчинки без роздумів. Єдине, що залишилось у цієї людини – це любов до своєї неньки України».

Назар ДАРОВСЬКИЙ зазначив: «Мені фільм сподобався, в ньому можна побачити утиски українського населення зі сторони радянської влади. Однак  наша країна всіма силами намагалася цьому запобігти. Нині країна-агресор продовжує знищувати наш народ. Часи змінилися, Україна стала сильною і незалежною державою із незламними та сильним духом людьми. Ми маємо гарну підтримку зі сторони інших держав».

Вхід на фільм відбувся за донат для ЗСУ.

Це є гарною можливістю зібрати кошти нашим захисникам і водночас пізнати український кінематограф.

Влада БАДАНЮК, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС