+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 13 червня 2024

Усмішки та сміх: Візит студентів факультету до малечі із Центру виховання дітей

З нагоди Дня друзів студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва вкотре раз відвідали діток з Центру виховання дітей, які пережили тяжкі випробування із початку повномасштабного вторгнення. Це не перший візит студентів, але кожна зустріч з дітьми приносить нові емоції та враження, а для дітей стає справжнім святом дружби та радості.

Під час візиту студенти провели разом із дітьми незабутній час, сповнений веселощами та дружніми розвагами. Вони грали у м'яча, волейбол, каталися на гірках, танцювали та організували безліч цікавих активностей. Такі моменти не тільки піднімають настрій дітям, а й допомагають їм відчути підтримку та увагу, яку вони так сильно потребують.

Усе це має величезне значення в наш складний час. Діти, які пережили стресові ситуації, особливо потребують уваги, підтримки та позитивних емоцій. Вони повинні відчувати, що не залишилися наодинці зі своїми проблемами, що є люди, які готові підтримати їх та допомогти. Важливо розуміти, що потрібно не лише підтримувати словами, а й вчинками допомагати тим, хто цього потребує. Кожен може зробити свій внесок у добру справу, будь то великі чи маленькі дії, навіть просто віддати частину свого часу для того, щоб принести радість та добро іншим.

Дані ініціативи показують, що навіть в найважчі часи можна знайти способи підтримати інших і подарувати їм хоча б краплинку радості та щастя. Нехай ці приємні і добрі справи ставатимуть все частішими, нагадуючи нам, що навіть у найтемніші часи можна знайти світло і тепло у серцях інших людей.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС