+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 20 лютого 2023

Вічна шана Героям Небесної Сотні!

20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Саме цього дня 2014 року у центрі столиці, на Майдані Незалежності, загинуло найбільше активістів Революції Гідності.​​​​​​​
  Цей день не просто про криваві сторінки нашої історії - він про подвиг справжніх українських героїв, які віддали своє життя, відстоюючи права та свободи вільних людей вільної країни та надію на світле майбутнє. Вже 9 років ми вшановуємо незламність наших Героїв, які безстрашно та самовіддано захищали державність України.
   Сьогодні, в умовах війни, незламність, патріотизм і мужність українців є основою Перемоги. А вислів "Рабів до раю не пускають" став сенсом розуміння вільної нації. Саме тому День пам'яті Героїв Небесної Сотні - це нагадування про високу ціну свободи України. Цінності, які відстоювали на Майдані у 2014 році, нині не лише зберегли свою актуальність, а й стали орієнтиром у нинішньому етапі боротьби.
   Небесна Сотня - перші Герої російсько-української війни сучасності, яка неодмінно завершиться Перемогою України. Внесок Героїв Майдану складно переоцінити, вони назавжди в наших серцях. Тож немає сумнівів, що ми зможемо захистити вибір вільного народу та досягнемо мети, за яку сотні активістів віддали життя. 
Вічна шана Героям Небесної Сотні!
Ольга Левченко, членкиня ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва