+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 09 листопада 2022

Вийшла друком колективна монографія факультету економіки і підприємництва УНУС «Соціально-економічні засади формування економічної системи України»

Викладачі факультету економіки і підприємництва УНУС опублікували та залучили колег з різних українських ЗВО до співпраці у виданні колективної монографії «СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ».

У монографії викладені результати досліджень сучасних напрямів розвитку економічної системи України. Висвітлені соціально-економічні аспекти формування економічної системи. Розглянуто роль і місце фінансової та податкової політики у забезпеченні поступального розвитку економічної системи. Досліджено розвиток окремих галузей національної економіки. Значну увагу приділено теоретичним і практичним аспектам розвитку підприємницької діяльності як основи успішного функціонування економіки країни.

Видання розраховано на студентів, аспірантів, викладачів, наукових співробітників і фахівців, які займаються питаннями розвитку економіки.

Колектив факультету дякує всім співавторам за співпрацю. В єдності наша сила!

  

Юлія Улянич,  заступник декана факультету економіки і підприємництва з наукової роботи