+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 10 вересня 2018

Вітаємо із гордим званням – студент Уманського НУС!

З перших вересневих днів університет традиційно наповнився студентством, яке з ентузіазмом поринуло в навчальний процес. Та особливим цей навчальний рік став для вступників нашого університету.

Цьогоріч святкування Дня університету та урочистої посвяти у студенти відбулося 7 вересня.

Спочатку першокурсники факультету економіки і підприємництва поспілкувалися з деканом факультету Юлією Нестерчук, яка привітала всіх у стінах Уманського НУС і нашого факультету, побажала успішного навчання та вручила найважливіший документ кожного студента – залікову книжку.

По отриманню залікових книг майбутні фахівці в галузі економіки, обліку, фінансів, маркетингу, підприємництва й інформаційних технологій приєдналися до урочистої посвяти та святкування Дня університету.

Під час дійства молоде поповнення університету привітали почесні гості свята, а священик благословив всіх першокурсників на плідне та легке навчання.

Вітаємо нових членів нашої великої студентської родини факультету економіки і підприємництва! Бажаємо вам втілення в життя всіх запланованих цілей та реалізацію всіх студентських можливостей у стінах нашого університету!

 

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва