+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 04 листопада 2022

Вітаємо новообраний склад ради студентського самоврядування ФЕП!

На факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відбулися чергові вибори складу ради студентського самоврядування факультету. До виборів були залучені студе6нти, делеговані студентською спільнотою факультету. Вибори проходили за процедурою таємного голосування за допомогою гугл-форми.

З 813 здобувачів вищої освіти факультету економіки і підприємництва у голосуванні взяли участь 584 особи (71,8%), з них: 526 осіб (90%) – за, 37 осіб (6,4%) – утрималися, 20 осіб (3,5%) – проти. Відповідно до результатів голосування, склад ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва зі студентів, які були делеговані групами – ухвалено.

На даному етапі головне – об’єднати креативних, талановитих, кмітливих, толерантних здобувачів вищої освіти, які можуть зробити цей навчальний рік незабутнім. І з усією впевненістю можемо сказати, що всі кандидати гідні звання члена ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС.

Вдячні студентам факультету економіки і підприємництва за активну участь у голосуванні. Зовсім скоро зустрінемо новий склад студентської ради!

 

Наталія СЬОМКО

голова президії лічильної комісії щодо обрання складу ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва студентів