+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 17 листопада 2022

Віват, студенти!

Найцінніше у житті - це час, найважливіше - люди, які тебе оточують, найбажаніше - бути вічно молодим. І все це про студентів - теперішніх і колишніх (хоча колишніх студентів не буває) факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва.

Факультетському загалу завжди таланило на молодь, яка обирала студентське життя у ритмі економічних спеціальностей. Ми завжди вражалися вашій наполегливості, креативності, цілеспрямованості, а під час сесій - винахідливості та неймовірній пам'яті. Ми ж, викладачі, у свою чергу намагалися вас підтримати, порадити, не побачити явного та навіть заперечити самими собі очевидне. Тому що самі були студентами і добре пам'ятаємо той прекрасний час перших випробувань, неординарних доленосних зустрічей, яскравих планів і задумів, безтурботної легкості та натхненності.

Шановні студенти! Від імені науково-педагогічного колективу факультету з усією щирістю вітаю вас з Міжнародним днем студентам! Щиро вірю у вашу щасливу долю й успіх як професіоналів, тому що ваші досягнення - це наша радість, втіха, гордість і надія на щасливе життя. Зичу вам міцного здоров'я - аби ви мали можливість безперешкодно досягати поставлених цілей, оптимізму - щоб життя приносилио вам лише приємні несподіванки, щедрості  та любові - адже лише відкриті душею і серцем здатні змінити все на краще!

Декан факультету економіки і підприємництва                                                      Юлія НЕСТЕРЧУК