+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 26 вересня 2022

Визначено вектори роботи факультету у новому навчальному році

22 вересня на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відбулося засідання вченої ради та зборів трудового колективу.

Традиційно для початку навчального року, на вченій раді факультету розглядалися важливі питання, що стосуються планування заходів за всіма напрямами діяльності на факультеті. Було ухвалено низку планів роботи: вченої ради та факультету, наукової роботи, науково-методичної комісії, з практичної підготовки здобувачів освіти, профорієнтаційних та організаційно-виховних заходів.

Також були заслухані результати заліково-екзаменаційної сесії ІІ семестру 2021-2022 н.р. та розглянуті інші поточні питання: затверджено тематику кваліфікаційних робіт за спеціальностями на факультеті, розглянуто заяви науково-педагогічних працівників щодо визнання результатів підвищення кваліфікації за підсумками стажувань і тренінгів та заслухано відповідні висновки комісії.

На зборах трудового колективу, задля забезпечення роботи колегіального органу управління, було обговорено необхідність внесення змін до складу вченої ради факультету економіки і підприємництва та прийнято рішення вийти з клопотанням до ректора університету щодо внесення відповідних змін.

 

 

Галина Аніщенко, секретар вченої ради та зборів трудового колективу

факультету економіки і підприємництва