+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 31 грудня 2022

З Новим роком!

Дорогі друзі!

Годинник уже відлічує останні хвилини 2022 року. Року відкриття нових сил і можливостей та поєднання непоєднуваного. 12 місяців, які змінили світ навколо і всередині кожного з нас. 365 днів емоційних гойдалок й укріплення у вірі у власні можливості, Збройні Сили України та свою державу. 8760 годин піднесення та болю, захоплення та зневіри, сподівань і розчарувань, очікувань і швидких рішень.

Він, 2022, був незвичним, не таким, як усі роки до нього. Але він зробив те, що не змогли інші: навчив нас безапеляційно любити  країну, у якій ми живемо, смакувати кожну хвилину життя, розставляти пріоритети та розуміти, що ми здатні якщо й не на все, то на набагато більше, аніж вважали. І цінувати те, що маємо і всіх, хто поруч з нами. 

У ці миті, коли вже чути чути поступ 2023 року, хочу, щоб ми всі з вдячністю згадати рік, що минає, адже з ним ми набули досвіду та знань, хоча і надто високою ціною вони нам далися. А тому коли годинник почне черговий новий відлік, загадаймо всі єдине бажання: беззаперечної і повної Перемоги України у цій неоголошеній війні. Згадаймо з вдячністю всіх, хто нині стримує ворожу навалу на вогневих рубежах. І пом'янімо тих, хто навіки став до лав Небесного легіону охоронців України та кожного з нас.

Зичу всім миру в душі та навколо, добра серед людей і світла в серці та домівкках. Ми вже довели свою міць і гарт, тепер маємо стати тими, хто власними заннями, силами, здобутками та працею створить Україну нової генерації - вільну, сильну, процвітаючу. Мудрості нам усім і витримки, здоров'я та здійснення мрій!

Юлія НЕСТЕРЧУК, декан факультету економіки і підприємництва