+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 09 травня 2022

Засідання вченої ради факультету економіки і підприємництва

05 травня на факультеті економіки і підприємництва Уманського НУС відбулося чергове засідання вченої ради. Зібрання було проведено в оновленій після ремонту конференц-залі (ауд. № 204, навчального корпусу № 4), закріпленій за факультетом. На відкриття аудиторії завітала ректор університету Олена Непочатенко, яка доповіла колективу про результати роботи усіх підрозділів закладу вищої освіти та досягнуті результати, а також побажала натхнення у роботі та, зважаючи на ситуацію в державі, зорієнтувала колектив на подолання усіх труднощів.

Мультимедійне та комунікаційне обладнання оновленої зали для нарад і зустрічей дозволило доєднатися до засідання як членам вченої ради з числа науково-педагогічних працівників, так і представникам студентства.

На засіданні вченої ради факультету було розглянуто й ухвалено відповідні рішення з наступних питань порядку денного:

-         розгляд результатів ректорського контролю знань студентів факультету економіки і підприємництва у ІІ семестрі 2021-2022 н. р.;

-         аналіз показників проміжної атестації студентів денної форми навчання на факультеті економіки і підприємництва у ІІ семестрі 2021-2022 н. р.;

-         підготовка до підсумкової атестації студентів освітніх ступенів «Молодший бакалавр» і «Бакалавр» денної і заочної форм навчання.

  

Галина Аніщенко, секретар вченої ради факультету

економіки і підприємництв