+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 26 червня 2024

Звітування та вибори нового декана на зборах трудового колективу факультету економіки і підприємництва від 25 червня 2024 року

25 червня 2024 року на факультеті економіки і підприємництва відбулись збори трудового колективу, на якому було розглянуто звіт декана про роботу факультету економіки і підприємництва за 2019-2024 рр. У своїй доповіді професор Ю.О. Нестерчук охопила усі напрями роботи підрозділу: навчально-методичну, наукову, профорієнтаційну, організаційно-виховну та ін. Результати роботи знайшли високу оцінку у відгуках колег. В обговоренні презентованих матеріалів взяли участь Р.П. Мудрак – професор кафедри економіки, д.е.н., професор; О.Г. Пенькова – завідувач кафедри маркетингу, д.е.н., професор; Р.І. Ліщук – завідувач кафедри інформаційних технологій, к.тех.н., доцент та Ю.А. Цимблюк – заступник декана з навчально-методичної роботи. В підсумку трудовий колектив високо оцінив роботу Ю.О. Нестерчук на посаді декана. На основі результатів відкритого голосування зборами трудового колективу факультету був затверджений Звіт декана про роботу факультету економіки і підприємництва за 2019-2024 рр.

Науково-педагогічні працівники, співробітники факультету та студенти висловлюють вдячність Юлії Олександрівні за талановите керівництво, мудре наставництво, сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток факультету економіки і підприємництва.

Також на поточних зборах трудового колективу відбувалось погодження кандидатури Ю.А. Цимбалюка на посаду декана факультету економіки і підприємництва. Процедура погодження відбувалась за головування на зборах трудового колективу М.І. Мальованого – проректора з науково-педагогічної роботи, д.е.н., професора.

Свою програму розвитку факультету презентував Ю.А. Цимбалюк, к.е.н, доцент. В обговоренні оприлюдненої стратегії розвитку факультету виступили Л.Ю. Мельник – завідувач кафедри обліку і оподаткування, доктор економічних наук, професор; О.Т. Прокопчук – завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування, доктор економічних наук, професор; Л.С. Смолій – доцент кафедри економіки, кандидат економічних наук.

Результати таємного голосування показали про високий ступінь довіри Юрію Анатолійовичу щодо керівництва провідним факультетом Уманського національного університету садівництва. У підсумку збори трудового колективу факультету висловили надання згоди на призначення доцента Ю.А. Цимбалюка деканом факультету економіки і підприємництва.

 

Галина АНІЩЕНКО, секретар Вченої ради факультету економіки і підприємництва УНУС