+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2021

Зі святом, шановні захисники та захисниці!

14 жовтня для спільноти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва є надзвичайно шанованим днем. Кожен, кого факультет об’єднав у єдину когорту однодумців – і студенти, й викладачі – шанують триєдність цього святкового дня: День захисників і захисниць України, Покрову Пресвятої Богородиці та День українського козацтва.

Неодноразово студенти та викладачі долучалися до спортивно-інтелектуальних ігор «Козацькі забави», доводячи свою спільність зі славетними українськими вояками минувшини. На підтвердження дотримання високого рівня духовності, факультетський загал пропагує правила щирості та доброти, беручи участь у різноманітних акціях. А особливе місце у серцях студентів і викладачів посідає підтримка наших захисників і захисниць.

Починаючи з 2014 року, заступник декана з виховної роботи Світлана Власюк проводить активну волонтерську діяльність. Серед її однодумців уся когорта факультету економіки і підприємництва на чолі з деканом Юлією Нестерчук. Неодноразово студенти та викладачі долучалися до різноманітних акцій і через учасників волонтерського штабу «Разом» передавали нашим оборонцям подарунки. Тож нині це вже  є доброю традицією факультету.

Цьогоріч, за сформованим звичаєм, спільнота факультету ще за місяць до знаменної дати – Дня захисників і захисниць України – почала активну діяльність зі збору подарунків для наших воїнів, які боронять українські рубежі. Прості та буденні речі – смаколики, ліки, шкарпетки тощо – були дбайливо зібрані та доставлені до волонтерського штабу «Разом». Понад місяць студенти у вільний від навчання час активно працювали у волонтерському штабі над плетінням маскувальних сіток, які стали частиною дарунків. Але поряд зі звичними подарунками були ще й особливі, зігріті подихом душі: яскраві парні ляльки-мотанки, як символи родинного тепла та затишку, полинули на схід України, аби вберегти наших захисників і захисниць. Їх створили руки студентів, які впевнені: спільно всі разом ми здолаємо усі незгоди та побудуємо величну державу.

Шановні захисники та захисниці! Хай надає вам сили рідна земля, оберігає від лиха Покров Пресвятої Богородиці та негаснучим вогнем палає в серцях волелюбний дух незламного українського козацтва! Міцного здоров’я вам, родинного затишку та благополуччя, здійснення мрій! Низький уклін вам і велика подяка!

 Колектив факультету економіки і підприємництва