+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 27 травня 2023

Змагання з міні-футболу на Кубок ректора

З 15 травня по 18 травня 2023 року відбувалися змагання з міні-футболу на «Кубок Ректора» Уманського національного університету садівництва. Ці три дні були насичені енергією, радістю, часом розчаруванням, але повні сил рухатися вперед з досвідом сильної гри.

Цього року в турнірі брали участь збірні студентські команди шести факультетів університету. Студенти факультету економіки й підприємництва проявили себе як незламні гравці, які виборювали перемогу до кінця.

Так, 16 травня збірна факультету економіки й підприємництва перемогла збірну факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин з рахунком 3:1. Наступного дня наші хлопці змагалися за місце у фіналі турніру зі збірною факультету агрономії, але, на жаль, зазнали поразки.

Уже 18 травня відбулися фінальні ігри, де наші козаки факультету з усіх сил боролися за 3 або 4 місця з факультетом менеджменту, однак з невеликою різницею, а саме з рахунком 3:2, здобули 4 місце.

 

Факультет економіки й підприємництва щиро дякує вам, студентам факультету, за участь в такій нелегкій грі. Відстоювати ім’я факультету – це честь! Ми підтримуватимемо вас і надалі, бо ви наша гордість, наша слава! Дякуємо за мужність, витримку та стійкість!

 

Катерина ЗАЯРНА, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС