+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 05 квітня 2018

Зробити когось щасливим – це просто!

Напередодні Великодня студентський актив факультету економіки і підприємництва, на чолі з заступником декана з виховної роботи Світланою Власюк і головою Ради студентського самоврядування Іриною Слободяник відвідали Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Студенти вручили вихованцям невеликі подаруночки, поспілкувалися на різні теми, а також пограли у рухливі ігри. Кілька годин пролетіли непомітно. Діти були щасливі та задоволені, обіймали відвідувачів і не хотіли їх відпускати. Студенти ж, втомлені, але з хорошим настроєм і чудовими емоціями, прощаючись, зробили кілька світлин на пам’ять.

Кожен із студентів помітив яскраві вогники в очах дітей. І саме заради таких зворушливих моментів варто робити добрі справи. Аде зовсім не потрібно чекати особливого випадку, бо творити добро та дарувати частинку своєї душі потрібно саме зараз.

Тож так важливо намагатися зробити світ навколо себе кращим, таким, в якому хочеться жити. І кілька годин, подарованих діткам, обділеним батьківським теплом – це одна з тих маленьких дрібниць, з яких складається наше життя і життя тих, хто навколо нас. Допомогти та зробити когось щасливим – це просто!

 Ліліана Калюжна, студентка 11к-ф групи