+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 25 вересня 2023

179-та річниця з дня заснування Уманського національного університету садівництва

22 вересня 2023 Уманський національний університет садівництва відзначав свою 179-ту річницю з дня заснування. З нагоди святкування знаменної події, було організовано науково-патріотичну виставку «Уманський національний університет садівництва: погляд крізь століття у майбутнє», марафон благодійності «Волю творять вільні люди», головною метою якого було зібрати кошти для Громадської організації «4.5.0». До того ж, всі охочі мали змогу взяти участь у пізнавальних заходах, а саме: благодійному арт-тренінгу «Мистецтво нескорених» і зустрічі першокурсників з Радою студентського самоврядування університету «Відверто про секрети».

Проте вже багато років головною подією цього дня є традиція, яка живе в пам'яті поколінь випускників: церемонія посвяти в студенти. Це свято зібрало всю велику родину на площі Університетській, щоб підтримати наших першокурсників, для яких воно стало особливо важливим. Олена НЕПОЧАТЕНКО, ректор Уманського національного університету садівництва, щиро привітала нових студентів і побажала сил, натхнення в навчальному році. Також отець Олександр ГРИНЬКО, настоятель Храму Свято-Троїцького ПЦУ, помолився за мир в Україні та благословив першокурсників на відмінне навчання.

Привітали студентську молодь зі святом своїми виступами Центр культури та виховання студентів й обдаровані співаки і танцюристи університету.

Тож день був сповнений радістю, яскравих вражень і позитивних емоцій.

Не забуваємо донатити та підтримувати Збройні Сили України!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Катерина ЗАЯРНА, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС