+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 28 квітня 2017

Студенти ВСП Ананьївський аграрно-економічний коледж Уманського НУС завітали на гостини до факультету економіки і підприємництва

27 квітня на факультет економіки і підприємництва завітали студенти ВСП Ананьївський аграрно-економічний коледж Уманського національного університету садівництва. Студенти коледжу мали змогу поспілкуватися з керівництвом факультету та кафедр, дізнатись більше про навчання на факультеті, а також з уст самих студентів факультету економіки і підприємництва довідались про студентське життя у стінах університету.

На кафедрі фінансів, банківської справи та страхування гостям презентували відеоролики про діяльність факультету, детально розповіли про ті можливості, які отримує кожен майбутній студент для навчання, саморозвитку і дозвілля, зіграли в інтелектуальну гру «Я і фінанси», а також смакували солодощами під час приємної бесіди.

На кафедрі обліку та оподаткування студентів ознайомили з особливостями навчально-виховного процесу на кафедрі, можливостями здобуття військової підготовки та стажування за кордоном.

На кафедрі маркетингу студентам розповіли про актуальність професії маркетолога на сучасному етапі та умови здійснення підготовки фахівців даного спрямування.

Після відвідин кафедр відбулась загальна зустріч з заступником декана факультету економіки і підприємництва Юрієм Цимбалюк, заступником декана факультету економіки і підприємництва по виховній роботі Світланою Власюк, доцентом кафедри фінансів, банківської справи та страхування Наталією Бондаренко та головою ради студентського самоврядування університету Вікторією Уманчик.

Також для коледжистів було проведено лекцію-екскурсію навчальними корпусами та гуртожитками університету, з аудиторним фондом, закладами харчування, спортивним сектором, Центром культури та виховання студентів. Приємністю стала прогулянка по дендрологічному парку «Софіївка».

Екскурсії по університету та бесіди додали студентам впевненості, що вони на вірному шляху, адже правильний вибір навчального закладу – це шлях до успіху.

                                                                          Катерина Закрижевська, член Ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва