+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 15 березня 2019

Шевченкове слово живе крізь віки!

Напередодні Дня народження Тараса Шевченка студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва зібралися у дружньому колі, аби вшанувати велику особистість, яка зробила неоціненний внесок у долю нашої держави.

Український народ завжди славився величними постатями, відомими на весь світ. І однією з найяскравіших особистостей, яку знають і шанують по всій земній кулі є Тарас Григорович Шевченко. Він – великий пророк українського народу, просвітитель, поет, художник, прозаїк, драматург, революціонер-демократ. Він не тільки за життя боровся, за волю України, а й зараз, через багато років після смерті, бореться за незалежність нашої країни через свої вірші. Кожен твір просякнутий болем і кров’ю українського народу. У своїй поезії Тарас Григорович закликає кожного з нас бути небайдужим до долі своєї батьківщини, нести у своїх серцях любов до рідної землі.

На знак шани та пам’яті студентство продекламувало улюблені твори митця. Не може не радувати той факт, що процитувати улюблені рядки захотіла така велика кількість присутніх, серед них:
Юлія Бойко (11-о група), Богдан Мазур (11-е група), Наталія Швець (31-ф група), Ігор Дерманський (31-е група), Валентина Пастух (11к-ф група), Марина Кузьменко (11к-ф група), Яна Пилипенко (21к-ф група), Ліліана Калюжна (21к-ф група), Ольга Поліщук (21к-ф група), Антон Мельниченко (21к-ф група), Вікторія Півненко (21к-ф група), Луїза Юрпольська (21к-ф група), Катерина Закрижевська (11м-ма група), Людмила Черненко (11 м-ф група), Ірина Слободяник (11м-ф група). Долучились до заходу і викладачі, зокрема доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Леся Барабаш також продекламувала молодій публіці свій улюблений вірш.

Дякуємо, тобі, Кобзаре, за твої пророчі вірші та настанови. Адже кожен з нас вірить, що поки живе Шевченкове слово – буде жити Україна!

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва