+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 02 листопада 2018

Цікава зустріч студентських активів

Днями в стінах відокремлених структурних підрозділів Уманського національного університету садівництва Тальянківського агротехнічного та Тальнівського будівельно-економічного коледжів відбулася зустріч студентів даних навчальних закладів з радою студентського самоврядування факультету економіки та підприємництва Уманського НУС. 

Захід розпочався яскравим концертом, який подарував студентам коледжів гарний настрій. По закінченню урочистої частини студентська рада нашого факультету ділилася з коледжистами набутим досвідом. Зокрема, обговорювалися питання щодо самоорганізації, дозвілля, морально-етичного, культурного та спортивного розвитку студента як всебічно-розвинутої особистості, а також з метою активної участі студентів у громадському житті  коледжів і забезпечення співпраці студентських колективів між коледжами. 

Хочемо подякувати адміністрації і студентам коледжів за теплу зустріч та маємо надію, що даний захід залишив у серцях найкращі враження і спогади. Вдячні деканату факультету економіки і підприємництва за підтримку та надану можливість бути учасником даного заходу. 

 

Наталія Сьомко, член ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва