+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 25 травня 2023

Навігація бібліотечними секретами

Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» факультету економіки і підприємництва УНУС у рамках дисципліни «Основи наукового дослідження» відвідали головне місце навчального процесу – бібліотеку УНУС.

Доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Сергій КОЛОТУХА поставив за мету розширити знання про даний структурний підрозділ університету. Під час екскурсії досвідчені спікери-бібліотекарі детально розкрили основні складові загадкового світу бібліотеки. Ключова ціль зустрічі – зблизити нас, студентів, з бібліотекою для того, щоб краще усвідомити процес індивідуального підходу до вибору літератури, а ще зробити її зрозумілою і корисною для кожного.

Актуальність теми полягала в важливості виробити вміння користуватися різними пошуковими джерелами, швидко знаходити  інформацію за допомогою алфавітного і систематичного каталогу, завдяки алфавітно-предметному покажчику дізнаватись найпотрібніше за короткий термін часу.

Детальніше ми дізналися про структуру сторінки Бібліотеки на сайті УНУС, зокрема як користуватись електронним ресурсом, систематичною картотекою. Здобули навички доцільного та якісного використання  бібліотечного фонду на сайті Уманського національного університету садівництва.

Бібліотека відіграє важливу роль в навчальному процесі. Це місце, де створені умови для стимулу самоосвіти і саморозвитку особистості. Місце, де сприяють інформаційній підтримці навчальних програм, активізації навчального процесу. Саме тому дана зустріч є надзвичайно інформативною, дякуємо нашим бібліотекарям!

 

Ольга ЛЕВЧЕНКО, здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» УНУС